Imhof & Stevens: Jouw Importeur - Groothandel in Seizoen decoratie artikelen.

design kabouter Gnomy

STOOBZ DESIGN TERRACOTTA WATERDRUPPELAAR KABOUTER

Jouw design kabouter met z’n pontificale middelvinger nu ook tussen de planten? Oh yeah! Je moet er nog even op wachten, maar we konden het niet laten. Met Gnomy, de terracotta waterdruppelaar van Stoobz, haal je iets bijzonders in huis.

Je kent het wel, een mooie plant aangeschaft en dan vergeet je om water te geven. Dat is verleden tijd met Gnomy de waterdruppelaar! Want wat doet een waterdruppelaar precies? Deze design kabouter en waterirrigator ineen geeft het water geleidelijk aan af aan de aarde rondom de wortels. Je geeft dus nooit meer teveel of te weinig water.

Gnomy past perfect in ieder tuincentrum, bloemenwinkel of webshop. In verschillende trendy kleurtjes gluurt deze design kabouter van formaat tussen de planten door. Ondertussen bewatert hij de wortels, zonder dat je het in de gaten hebt. En het staat nog gezellig ook!

Hoe werkt een waterdruppelaar?

De terracotta waterdruppelaar onder onze Gnomy is poreus. Daardoor druppelt het water langzaam door de poreuze punt in de potgrond. Zo komt het bij de wortels van de plant. Uiteindelijk kunnen de wortels van de plant zelfs naar de waterbron, dus de Gnomy terracotta waterdruppelaar toegroeien!

Design kabouter goes green

Natuurlijk hoef je geen planten te verkopen om Gnomy op te nemen in je assortiment. Deze nuttige design kabouter past in iedere webshop of detailhandel. Of je nu in het groen handelt, of in vrolijke accessoires. Zet ‘m zelf ook eens in de etalage! Gegarandeerd gespreksstof. 😉

Jouw design kabouter met z’n pontificale middelvinger nu ook tussen de planten
DESIGN KABOUTER GNOMY

I GUARD THIS PLANT!

Vanaf het voorjaar 2024 vind je deze design kabouter Gnomy in de winkels en webshops! Zorg er dus voor dat jij de eerste bent! Meer weten of alvast reserveren? Bel, WhatsApp, Mail of Chat met ons! Of vul hier het contactformulier in. We zijn bereikbaar op werkdagen van 8:30 - 17:00 uur.

groothandel imhofstevens.nl - icoon_Groothandel
Groothandel, Import & Export sinds 2013
groothandel imhofstevens.nl - icoon_Snelle levering
Snelle levering in heel Europa
groothandel imhofstevens.nl - icoon_voorraad leverbaar
Veel artikelen uit voorraad leverbaar
groothandel imhofstevens.nl icoon_Bestel eenvoudig onine
Bestel eenvoudig en snel online!
groothandel imhofstevens.nl - icoon_Let's meet
Let's meet offline or online!