Imhof & Stevens: Jouw Importeur - Groothandel in Seizoen decoratie artikelen.

STOOBZ

Stoobz design: kleurrijk & trendy

Stoobz design is een geregistreerd handelsmerk van groothandel & importeur Imhof & Stevens.

De kabouter van Stoobz

De Stoobz kabouter F*CK YOU is dé all-time bestseller. Offline en online. De goudkleurige Stoobz kabouter is een must voor iedere winkel of webshop! En wat dacht je van de oranje uitvoering, voor op de bar tijdens koningsdag en internationale wedstrijden. Of kies voor de kleinere uitvoering en combineer meerdere kleurtjes. Alles kan! Stoobz levert de bekende kabouter met middelvinger namelijk in meer dan tien kleuren uit voorraad. En in elke gewenste maat: 10, 20 of ruim 30 cm!

Kabouter groep 1

Stoobz als eyecatcher

Plaats deze prachtige blikvanger van Stoobz in je etalage, of maak ‘m de hardloper van je webshop. Daar hoef je weinig moeite voor te doen. Deze knapperd verkoopt zichzelf.
En wil je dat je klant jou niet vergeet, neem dan de sleutelhanger of bieropener van Stoobz op in je assortiment. Op ieder belangrijk momenten bij de hand!

Natuurlijk biedt Stoobz meer beelden om je shop mee op te vrolijken! De trouwe gekleurde buldog houdt je guitige kabouter graag gezelschap. Maar wat kunnen we zeggen, we zijn nou eenmaal fan van deze F*CK YOU kabouter met zijn licht recalcitrante trekjes. Meer weten? Bekijk alle mogelijkheden in de B2B-webshop.

Ten slotte stellen we met trots aan je voor: Gnomy, de self-watering spike van het Nederlandse merk met een knipoog! 😉