Imhof & Stevens: Jouw Importeur - Groothandel in Seizoen decoratie artikelen.

GROOTHANDEL ZINK DECORATIE

Imhof & Stevens: dé zink decoratie groothandel!

Groothandel Zink Decoratie

Je koopt je complete Zink collectie bij jouw eigen vertrouwde groothandel Zink Decoratie: Imhof & Stevens. Van zinken emmers tot zinken teilen. Klassiek gegalvaniseerd zink, maar ook in gepoedercoate trendkleuren. Alle zink deco voor je bloemisterij, tuincentra of bijvoorbeeld horecagelegenheid.

En: geproduceerd in Europa! Dat betekent dat we snel kunnen leveren. Of je nu een volle vrachtwagen bestelt, of enkele aantallen nodig hebt. Ook klant specifieke aanvragen zijn welkom, we houden van een uitdaging en bijna alles is mogelijk binnen onze op maat gemaakte conceptontwikkeling. Decoratief én functioneel ZINK!

Special edition

Opvallender zijn onze emmers, potten en hangpotten in verschillende trendkleuren. Deze zinken decoratie is voorzien van de nieuwste kleuren poedercoating: onder hoge verhitting ontstaat een sterke coating. Daardoor is de kleur enorm kleurvast en UV-bestendig. (Zinken emmers en potten uitgevoerd in trendkleuren zijn een in-out collectie en alleen op pre-order leverbaar in het voorjaar en najaar.)

Kortom: bij jouw eigen Zinken Decoratie groothandel vind je zinken decoratie voor elke gelegenheid. En denk vooral eens out of the (zinken) box! Zet die zinken emmer in als basis voor een stoer en uniek kerstpakket (custom made in de huiskleuren van je klant!). Toon klanten dat Zinken decoratie perfect geschikt is als plantenbak, maar ook voor het koelhouden van drankjes met ijsblokjes in je horecagelegenheid… Laat die zomer maar komen!

Zinken Emmers Groothandel

Zink is een prachtig materiaal. We zouden haast zeggen: ijzersterk, maar dan zonder het risico op roest. Het is lichtgewicht en duurzaam. Daarnaast zijn zinken plantenemmers en teilen van nature decoratief. Bij jouw Zinken Emmers Groothandel vind je allereerst de klassiek gegalvaniseerde emmers. Maar ook potten, hangende potten en zinken teilen in diverse formaten. Tijdloos en passend in elke stijl en jaarrond uit voorraad leverbaar.

Naast decoratief, zijn de gegalvaniseerde potten, emmers en teilen ook functioneel te gebruiken als flessenkoelers, drankemmers of een drankkoeler. En met je persoonlijke inlogcode bestel je makkelijk en snel online, tegen de beste prijzen!

Collectie Zink

De collectie Zink bij Zink Decoratie Groothandel Imhof en Stevens:

  • Zinken Emmers
  • Zinken Potten
  • Zinken Pothangers
  • Zinken Teilen
groothandel imhofstevens.nl - icoon_Groothandel
Groothandel, Import & Export sinds 2013
groothandel imhofstevens.nl - icoon_Snelle levering
Snelle levering in heel Europa
groothandel imhofstevens.nl - icoon_voorraad leverbaar
Veel artikelen uit voorraad leverbaar
groothandel imhofstevens.nl icoon_Bestel eenvoudig onine
Bestel eenvoudig en snel online!
groothandel imhofstevens.nl - icoon_Let's meet
Let's meet offline or online!