Imhof & Stevens: Jouw Importeur - Groothandel in Seizoen decoratie artikelen.

GROOTHANDEL TUINBEELDEN

Imhof & Stevens: dé groothandel voor al je tuinbeelden

Bij dé tuinbeelden groothandel Imhof & Stevens vind je een uitgebreide voorraad tuinbeelden, in verschillende modellen en formaten.

Zoek je tuinbeelden gemaakt van Edel Gietsteen (een mix van twee delen fijn Indonesisch lavazand en een deel cement), Lavasteen (massief en handgekapt uit echt Indonesisch lavasteen) of Clayfibre (een combinatie van glasvezel en klei) voor je cadeauwinkel, woonwinkel, bloemisterij, tuincentrum of webshop? Bij jouw tuinbeelden groothandel en importeur Imhof & Stevens koop je makkelijk en snel online je voorraad in. Zonder lange levertijden, zonder gedoe, vanuit onze eigen productie in Indonesië en China en grotendeels direct uit voorraad geleverd. Eén tuinbeelden groothandel voor al je Edel Gietsteen, Lavasteen en Clayfibre tuinbeelden. Prachtige pagodes, dierenbeelden, boeddhabeelden, yoga beelden, maar ook fonteinen en sokkels. Wat je stijl of klantwens ook is, je vind het bij jouw tuinbeelden groothandel en importeur in Diepenheim.

Edel Gietsteen Tuinbeelden Groothandel

Edel Gietsteen Tuinbeelden zijn gemaakt van twee delen fijn Indonesisch lavasteen zand en een deel cement.  De grote tuinbeelden gemaakt van edel gietsteen zijn hol van binnen en daardoor lichter van gewicht. Onze gietstenen tuinbeelden zijn ook een zeer een goed alternatief voor de betonnen tuinbeelden.

Lavasteen Tuinbeelden Groothandel

Lavasteen uit Indonesië is een natuurlijk gesteente dat gevormd wordt door afgekoeld lava. Het lava is afkomstig uit vulkanen en stolt nadat het uit de vulkaan is gestroomd. Hierdoor ontstaat een harde en duurzame steen met een unieke textuur en kleur.

De lavasteen tuinbeelden zijn gemaakt van echt en uniek Indonesisch lavasteen. Alle producten zijn uniek en met de handgekapt door Indonesische kunstenaars.

Clayfibre Tuinbeelden Groothandel

Onze clayfibre tuinbeelden zijn gemaakt van compositiemateriaal dat bestaat uit een een mix van klei en glasvezels. Het mateiraal is lichtgewicht , sterk en duurzaam, waardoor het geschikt is voor toepassingen zoals plantenbakken en decoratieve tuin objecten zoals onze tuinbeelden. Clayfibre is vorst- en regenbestendig en heeft een natuurlijke uitstraling.

Stenen Beelden voor in de Tuin

En niet alleen bieden wij een uitgebreide selectie aan tuinbeelden, wij staan ook garant voor hoge kwaliteit en duurzaamheid. Onze tuinbeelden worden namelijk met de hand gemaakt en voldoen aan de hoogste standaarden (voor meer productinformatie over Edel Gietsteen Tuinbeelden klik je hier). Bij ons kun je er dus op vertrouwen dat je klanten jarenlang kunnen genieten van hun aankoop in hun tuin of op hun balkon.

Bovendien bieden wij als importeur - groothandel scherpe prijzen, zodat jij als retailer of webshop een mooie marge kunt maken op de verkoop van onze tuinbeelden. En mocht je op zoek zijn naar exclusieve en gepersonaliseerde tuinbeelden voor bijvoorbeeld een project of evenement, dan denken wij graag met je mee. Zo creëren we samen de perfecte sfeer en beleving voor jouw klanten.

Kortom, Imhof & Stevens is dé groothandel voor al je gietstenen tuinbeelden. Makkelijk online bestellen, duurzaamheid en kwaliteit gegarandeerd, scherpe prijzen en persoonlijke service. Waar wacht je nog op? Bekijk ons assortiment en plaats vandaag nog je bestelling!

groothandel imhofstevens.nl - icoon_Groothandel
Groothandel, Import & Export sinds 2013
groothandel imhofstevens.nl - icoon_Snelle levering
Snelle levering in heel Europa
groothandel imhofstevens.nl - icoon_voorraad leverbaar
Veel artikelen uit voorraad leverbaar
groothandel imhofstevens.nl icoon_Bestel eenvoudig onine
Bestel eenvoudig en snel online!
groothandel imhofstevens.nl - icoon_Let's meet
Let's meet offline or online!