Imhof & Stevens: Jouw Importeur - Groothandel in Seizoen decoratie artikelen.

fruitkisten groothandel - de kistenkoning - imhofstevens.nl - HP 001_3 1200x400

Fruitkisten groothandel

Fruitkisten Groothandel

Fruitkisten kopen? Jazeker! Fruitkisten zijn nog steeds erg trendy en populair! Eigenlijk een ‘must’ voor je (woon) winkel, tuincentrum of bouwmarkt. Of het nu zomer, herfst of winter is de consument pakt de fruitkisten nog steeds graag mee. Zeker omdat je er eindeloos nieuwe dingen mee kunt creëren.

De 2e hands fruitkisten kun je bijvoorbeeld gebruiken voor de moestuin – als tafel – als bijzettafel op wielen – als kast – als bureau – als dressoir – als plantenbak – als presentatie op een beurs – en ga zo maar door. Op pinterest kom je trouwens ook veel leuke ideeën tegen.

Kistenkoning Imhof & Stevens

Maar waar koop je tegenwoordig goede kwaliteit 2e hands fruitkisten? Bij de kistenkoning Imhof & Stevens in het pittoreske Diepenheim, een stadje in de gemeente Hof van Twente in de provincie Overijssel, gelegen aan de rivier de Regge.

Jouw groothandel voor Fruitkisten

Imhof & Stevens BV jouw groothandel voor fruitkisten heeft altijd oude – gebruikte – veilingkisten op voorraad. Bel +31 547 35 23 22 of mail naar info@imhofstevens.nl, ons salesteam staat voor je klaar.

Met vriendelijke groet namens het hele Imhof & Stevens team,

Marc Imhof & René Stevens