Imhof & Stevens: Jouw Importeur - Groothandel in Seizoen decoratie artikelen.

GROOTHANDEL ETALAGEMATERIALEN

Imhof & Stevens: dé etalage groothandel!

Etalage Materiaal voor de Herfst

Is jouw etalage al klaar voor de komende herfst periode? Bij dé etalage groothandel Imhof & Stevens leeft het herfstgevoel het hele jaar door! Dus in welk seizoen je ook begint aan de herfst sfeer in jouw etalage, je bent bij onze groothandel in etalagemateriaal aan het juiste adres. Met onze fantastische grote pluche dieren trek je direct de aandacht en creëer je een mooie sfeervolle en aantrekkelijke herfst etalage. Onze toppers zijn natuurlijk de grote pluche eyecatchers. Hiermee maak je een flink statement, waardoor iedereen een selfie wil nemen met jouw etalage! Een prachtig stel herten, een stoere hertenkop met zachte pluche uitstraling of een knuffelige alpaca? Je vindt het bij dé etalage groothandel.

Maar vergeet ook je overige herfst etalage materiaal niet. Denk bijvoorbeeld aan onze kleurrijke pompoenen van aardewerk in verschillende tinten, de levensechte polystone uilen, eekhoorns of een gaaf gewei van polyresin. Van natuurlijke herfst decoratie tot over de top etalage materiaal: je bestelt het eenvoudig online bij jouw herfst etalage groothandel. Met een snelle levering in heel Europa en veel artikelen direct uit voorraad leverbaar!

Etalage Groothandel Online

Bij ons vind je online alles op het gebied van etalage herfst decoratie. Wij hebben speciaal voor jou als etalage decorateur of etaleur een uitgebreide webshop, waar je snel en makkelijk al je herfst etalage artikelen online kan inkopen. Met je persoonlijke inlogcode zie je direct de actuele voorraad herfst pluche XL dieren, paddenstoelen, real-life polyresin dieren, pompoenen, eikels, dennenappels, egels, uilen en nog veel meer sfeervolle herfstartikelen voor een prachtige en warme uitstraling van je etalage. En haal je met al dat aantrekkelijke etalage materiaal je klanten naar binnen, dan heb jij je schappen gevuld met de prachtigste herfst decoratie, want Imhof en Stevens is natuurlijk ook jouw groothandel voor al je winkel decoratie!

We ontmoeten je ook graag offline. Dat kan in onze showroom en showtuin in Diepenheim. Is dat niet mogelijk, dan komen we toch gewoon bij jou! In onze mobiele ingerichte kerst showwagen zie je al ons kerst en etalage materiaal ter plekke. Dus bel of mail ons voor een afspraak!

Winter Etalage Groothandel

Ook voor een sfeervolle winter etalage kom je naar Imhof & Stevens. Ken je ons XL pluche witte hert SIKA en de imposante RUDOLPH van 180 cm hoog al? Zij zijn gek op selfies. Ga je next level voor een over de top winter etalage? We doen graag met je mee! Dan zijn de drie bewegende ijsberen zeker iets voor jouw winkel! Met een ijskoude en stoere ijsberen etalage trek je zeker bekijks! Een winters behangetje, een paar echte kerstbomen van de lokale kerstboomkweker en ach, doe eens gek, een plug en play rivier in het midden. Wat wil een ijsbeer nog meer? En laten we LEON de pinguïn niet vergeten. Die houdt wel van een winters feestje.

Heb je er al helemaal zin in om jouw winter etalage materiaal te kopen? Dan ben je bij onze groothandel in winkel decoratie en etalage decoratie aan het juiste adres. Waar wacht je nog op? Het is al bijna winter… (klik hier voor registratie)

groothandel imhofstevens.nl - icoon_Groothandel
Groothandel, Import & Export sinds 2013
groothandel imhofstevens.nl - icoon_Snelle levering
Snelle levering in heel Europa
groothandel imhofstevens.nl - icoon_voorraad leverbaar
Veel artikelen uit voorraad leverbaar
groothandel imhofstevens.nl icoon_Bestel eenvoudig onine
Bestel eenvoudig en snel online!
groothandel imhofstevens.nl - icoon_Let's meet
Let's meet offline or online!