Imhof & Stevens: Jouw Importeur - Groothandel in Seizoen decoratie artikelen.

DECORATIE GROOTHANDEL

Imhof & Stevens: jouw decoratie groothandel

Groothandel Decoratie

Welkom bij dé decoratie groothandel: Imhof & Stevens. Zou het niet handig zijn wanneer je één inkooppunt had, waar je al je decoratie – het hele jaar door – zou kunnen inkopen? Stel nou dat er een groothandel zou zijn die vanuit Nederlandse voorraad rechtstreeks en direct kan leveren. Die internationaal jouw decoratie materialen uitzoekt, controleert en aankoopt en het in Nederland op voorraad houdt. Een groothandel die ook zelf produceert, om snel en accuraat op trends en wensen te kunnen inspringen. Zoek niet verder en check snel het klantenportal van Imhof & Stevens, waar je dit alles en meer vindt.

Decoratie maakt een woning of tuin helemaal af. Dus of je nou een woonwinkel, cadeauwinkel, tuincentrum of webshop hebt, decoratie is de finishing touch voor jou en je klanten. Koop daarom je collectie bij dé decoratie groothandel van Oost-Nederland. Bij importeur - groothandel Imhof & Stevens vind je alle mogelijke stijlen decoratie, van natuurlijke accessoires tot trendy polyresin beelden, voor interieur en tuin.
Heb je onze bijstekers al gespot? Onmisbaar voor je klanten of om je eigen zaak op te fleuren en de prachtigste voorjaars-, herfst- of kerststukjes te maken! Het gebruik van bijstekers geeft net die verrassende touch bij speciale gelegenheden. Kijk ook zeker eens bij onze herfstdecoratie en kerstdecoratie collecties!

Seizoen decoratie Groothandel

Bij je eigen decoratie groothandelaar vind je alle Paasartikelen, Woonaccessoires, Woondecoratie, Kerstdecoratie, Herfstdecoratie, Tuindecoratie, Etalagemateriaal, Kerstverlichting, Tuinbeelden, Zinkwerk en nog veel meer! We vullen onze decoratie collectie maandelijks aan met nieuwe artikelen.

Polyresin Decoratie Beelden Groothandel

We hebben een uitgebreid assortiment polyresin (polystone) beelden. Een lichtgewicht materiaal met de kwaliteit en uitstraling van robuuste stenen beelden. Wat dacht je van de polyresin eekhoorns, egels en liggende of staande herten? Zo heeft je klant al snel een herft- of juist voorjaarstafereel op tafel staan. Maar onze polyresin rode paddenstoelen (niet van echt te onderscheiden!) mogen zeker niet ontbreken in je herfst decoratie assortiment en in jouw etalage! Of je nu online of offline verkoopt, met de polyresin beelden van Imhof en Stevens in je assortiment én in je eigen decoratie, springt jouw zaak er helemaal uit.

Gouden decoratie groothandel

Heb je onze prachtige gouden collectie beelden en verlichting al gespot? De stoere gouden dieren lampen, onze bekende olijke Tuinkabouters van ons eigen merk Stoobz Design (al dan niet met middelvinger) of gouden eikels als decoratie! Bij Imhof & Stevens vind je vaak net even iets anders, waardoor je je klanten echt iets bijzonders kan bieden. En elke keer iets nieuws!

Dit is natuurlijk maar een kleine greep uit onze voorraad gouden decoratie. Kijk vooral even rustig rond in de decoratie webshop. En zoek je iets unieks, maar vind je het desondanks niet in onze collectie, vraag dan gerust naar de mogelijkheden!

Online Decoratie Groothandel

Met je persoonlijke inlogcode log je makkelijk en snel in op dé uitgebreide online decoratie groothandel webshop en zie je direct alle mogelijkheden. We zij 24/7 bereikbaar! We garanderen een snelle levering door heel Europa, met veel producten direct uit voorraad leverbaar.

Bijvoorbeeld de kleurrijke en altijd opvallende beelden van Stoobz Design. Maar ook onze Season Inspired Collections is onmisbaar in je decoratie assortiment. Met ieder seizoen een nieuwe collectie beelden, accessoires en verlichting loop je altijd voorop in je bloemisterij, webshop of tuincentrum. Maar er is veel meer te ontdekken!

Noaberschap en trends bij jouw decoratie groothandel

Je vindt jouw persoonlijke decoratie groothandel in het oosten van het land, waar nuchtere Noaberschap nog bestaat, maar waar we zeker niet achter de feiten aan lopen. Integendeel, Imhof & Stevens is een groothandel die niet alleen de trends volgt, maar ook regelmatig de decoratie trends bepaalt! Dat Noaberschap zie je terug in ons klantencontact en aftersales, maar ook in de duurzaamheid van onze artikelen en onze maatschappelijke betrokkenheid. Maar uiteindelijk gaat het jou natuurlijk om de decoratie die je zoekt! In ons klantenportaal zie je in een oogopslag onze voorraad, de nieuwste producten die constant worden aangevuld, maar ook jouw prijzen wanneer je bent ingelogd. Meer weten? Neem dan contact met ons op, we vertellen je graag meer.

Bekijk het zelf maar eens. Dat kan natuurlijk online, maar je bent ook van harte welkom in onze showroom en showtuin in Diepenheim. De koffie staat klaar! En lukt dat niet, dan komen we graag jouw kant op met onze mobiele showauto.

Wil je meer weten? Neem dan contact met ons op. We staan je graag te woord, online & offline.

groothandel imhofstevens.nl - icoon_Groothandel
Groothandel, Import & Export sinds 2013
groothandel imhofstevens.nl - icoon_Snelle levering
Snelle levering in heel Europa
groothandel imhofstevens.nl - icoon_voorraad leverbaar
Veel artikelen uit voorraad leverbaar
groothandel imhofstevens.nl icoon_Bestel eenvoudig onine
Bestel eenvoudig en snel online!
groothandel imhofstevens.nl - icoon_Let's meet
Let's meet offline or online!