Imhof & Stevens: Jouw Importeur - Groothandel in Seizoen decoratie artikelen.

SID Kerstcollectie

Bij dé importeur - groothandel Imhof & Stevens vind je de kerstcollectie online in de B2B-Kerst-webshop of offline in onze Showroom in Diepenheim. Met je eigen account log je snel en makkelijk in en zie je direct de actuele voorraad en prijzen. Van prachtige waxinelichthouder kersthuisjes gemaakt van aardewerk, een in warm groen uitgevoerde pluche Scandinavische kerstkabouter serie tot aan de authentieke polyresin rendiertjes en nog veel meer kerstdecoraties en kerstaccessoires. Op onze pre-order webshop vind je alle kerstdecoratie voor de komende kerstperiode die je zoekt.

Imhof & Stevens since 2013

Wij zijn dé importeur – groothandel in seizoen decoratie artikelen. Bij ons vind je alles op het gebied van seizoensdecoratie voor thuis en in de tuin! Wij bieden een snelle levering in heel Europa en leveren tevens veel artikelen direct uit voorraad. Al 10 jaar leveren wij aan verschillende branches zoals DIY, e-commerce, tuincentra, bloemisten en diverse retailers door heel Europa en daarbuiten! Speciaal voor deze branches hebben wij een uitgebreide B2B-webshop (word klant!) waar je snel en makkelijk al je seizoensdecoratie inkoopt.

Heb je een vraag ?

Bel, WhatsApp, Mail of Chat met ons! Of vul hier het contactformulier in.

We zijn bereikbaar op werkdagen van
8:30 - 17:00 uur.

Je bereikt ons op +31 (0) 547 352 322 of maak gebruik van de WhatsApp of LiveChat functie!

Bekijk hier veelgestelde vragen en antwoorden!

Snelle levering in heel Europa!

Je bestelt 24/7 via onze B2B-webshop. Wij bieden een snelle levering in heel Europa en ver daarbuiten! Binnen Nederland, België en Duitsland ontvang je je bestellingen op werkdagen binnen 72 uur. Voor overige landen hebben we lead time van 4 tot 7 werkdagen afhankelijk van de eindbestemming.

Bij ons staat persoonlijk contact voorop! We ontmoeten je dan ook graag offline. Dat kan in onze showroom in Diepenheim. Is dat niet mogelijk, dan komen we toch gewoon bij jou! Met onze mobiele ingerichte showwagen.

groothandel imhofstevens.nl - icoon_Groothandel
Groothandel, Import & Export sinds 2013
groothandel imhofstevens.nl - icoon_Snelle levering
Snelle levering in heel Europa
groothandel imhofstevens.nl - icoon_voorraad leverbaar
Veel artikelen uit voorraad leverbaar
groothandel imhofstevens.nl icoon_Bestel eenvoudig onine
Bestel eenvoudig en snel online!
groothandel imhofstevens.nl - icoon_Let's meet
Let's meet offline or online!