Imhof & Stevens: Jouw Importeur - Groothandel in Seizoen decoratie artikelen.

HERFST DECORATIE GROOTHANDEL

Imhof & Stevens: dé groothandel voor al je herfstdecoratie

Imhof & Stevens, dat betekent één Groothandel voor al je herfstdecoratie! Nooit meer zoeken en combineren van verschillende groothandels voor je herfstdecoratie, maar gewoon alles op 1 vertrouwd adres. Met meer dan 10 jaar ervaring in de Groothandel, kunnen wij je voorzien van hoogwaardige herfstdecoratie voor elke gelegenheid. Of je nu op zoek bent naar decoratie voor halloween of gewoon om je winkel een herfstachtige sfeer te geven, wij hebben het allemaal.

Bij dé herfst decoratie groothandel vind je namelijk een breed en meer dan compleet assortiment voor het najaar. Een uitgebreide collectie pompoenen gemaakt van aardewerk alsook de populaire rode paddenstoelen met witte stippen in verschillende modellen. Uiteraard ook een ruime collectie real-life polyresin bosdieren van het eigen merk Farmwood Animals, inspired by nature!

Inkoop Groothandel Herfstartikelen

Heb jij je winkel of webshop al gevuld met herfstartikelen? Bij herfst decoratie groothandel Imhof & Stevens leeft het Herfstgevoel het hele jaar door! Dus wanneer je ook begint met de Najaar sfeer in jouw winkel of webshop, maar ook wanneer je halverwege nog weer wilt aanvullen: alles is mogelijk! Bestel eenvoudig online, snelle levering in heel Europa en ver daarbuiten en veel artikelen direct uit voorraad leverbaar!

Vergeet niet regelmatig in onze b2b webshop te kijken bij de categorie NEW en SALE, zo blijf je altijd op de hoogte!

Herfstdecoratie Groothandel Online

Wij zijn dé online decoratie groothandel voor het Najaar. Je vind bij ons online alles op het gebied van herfstdecoratie. Wij hebben speciaal voor jou als retailer een uitgebreide webshop, waar je snel en makkelijk al je herfstartikelen online kan inkopen. Met je persoonlijke inlogcode zie je direct de actuele voorraad polyresin rendieren, paddenstoelen, pompoenen van aardewerk, eikels, dennenappels, egels, uilen en van nog veel meer sfeervolle herfstartikelen. Uiteraard kunnen we ook offline meeten in onze showroom en showtuin in Diepenheim. Ook kunnen wij voorbij komen met onze mobiele ingerichte kerst showwagen, bel of mail ons voor een afspraak!

Dus waar wacht je nog op? Bereid je voor op het najaar en bestel vandaag nog je herfstdecoratie bij importeur - groothandel Imhof & Stevens. Maak indruk op je klanten met prachtige herfstige decoraties en creëer een magische sfeer in je winkel. Meld je nu aan voor een B2B account en ontdek ons ruime assortiment.

groothandel imhofstevens.nl - icoon_Groothandel
Groothandel, Import & Export sinds 2013
groothandel imhofstevens.nl - icoon_Snelle levering
Snelle levering in heel Europa
groothandel imhofstevens.nl - icoon_voorraad leverbaar
Veel artikelen uit voorraad leverbaar
groothandel imhofstevens.nl icoon_Bestel eenvoudig onine
Bestel eenvoudig en snel online!
groothandel imhofstevens.nl - icoon_Let's meet
Let's meet offline or online!